PRX-T33 Halmstad

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor?

Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar?

Då har vi lösningen för dig!

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden. Unik formula som är ett skyddad patent och namnet är PRX-T.

PRXT33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRXT33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formulan bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra.
Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera t.ex. rynkor och linjer, pigmenteringar/ solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, melasma, åldrad hud, ärrbildningar och bristningar.

PRXT33 är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a.injektionsbehandlingar, fraktionerad Laser, microdermabrasion, mesoterapi, microneedling, plasmaljus, trådning, PRP/vampyrbehandling.

PRXT33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Bästa peelingen för solskador och hudåldrande!

Behandlingen utförs vanligtvis i en serie med 4-6 behandlingar var 3-4e vecka.

Kan även göras som enstaka behandling.

Viktigt är att ha bra hudvårdprodukter som vårdar och lugnar huden efter behandlingen. Vi säljer ett paket med peeling och specifika produkter vid första behandlingstillfället.

Avanzakliniken

Storgatan 43
30 243 Halmstad