Ansiktsbehandlingar Halmstad

Märk skillnaden med en ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar i Halmstad ger dig en renare och friskare hud. Redan efter första gången kommer du att märka skillnad och vi anpassar ansiktsbehandlingen efter just din hudtyp. I alla våra ansiktsbehandlingar får du en personligt utformad hudanalys samt rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hudvård.

Produkter för ansiktsbehandling

Vi på Avanzakliniken använder i våra ansiktsbehandlingar produkter av märket Neostrata & Mene & Moy, som innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Produkterna ger synbara resultat redan efter några dagars behandling såväl på hudytan som i hudens kollagenlager. Vid regelbundna ansiktsbehandlingar förbättras effekten av produkterna ytterligare.

Vi får hela tiden kontinuerliga uppdateringar av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och ansiktsbehandlingsmetoder. Hos oss får du som kund möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka hudvårdsprodukter som just din hud behöver.

Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildade hudterapeuter när du besöker oss.

Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna kommer att ge dig en optimal effekt på din ansiktsbehandling. Vi vet att hormoner, oregelbundna mattider men framförallt stress påverkar huden. Huden är kroppens största organ och om kroppen är i obalans så är också huden i obalans.

Vi strävar därefter att ge dig en lugn och harmonisk upplevelse när du besöker oss.

I vår behandlingsmeny hittar du olika alternativ på ansiktsbehandlingar. Det finns allt ifrån våra enkla ansiktsbehandlingar till mer behandlande ansiktsbehandlingar.

Vi alla har olika hud och hud sammansättning därmed också olika behov av att genomföra en professionell ansiktsbehandling. Hur ofta bör man göra en ansiktsbehandling? Det kan vara allt ifrån att göra en kur varannan vecka i 6 veckor, en portömning var 6:e vecka, eller säsongvis.

Vi hjälper dig att bedöma detta när du kommer till oss på Avanzakliniken. Välkommen för ansiktsbehandling i Halmstad.

Avanzakliniken

Storgatan 43
30 243 Halmstad