Vill du skapa ett piggare och föryngrat utseende som ser naturligt ut? Då är trådlyft någonting för dig! Med trådlyft ser du ut som dig själv, bara piggare, slätare och med mer uppstramad, tajt och frisk hud. Tack vare fina justeringar med PDO trådar stimuleras kollagen och elastin i huden, vilket ger ett intryck av ett smalare och spänstigare ansikte, så att du kan känna dig som ditt allra vackraste jag.

Denna minimalinvasiva procedur är ett bra komplement till andra estetiska behandlingar eller som fristående behandling. Trådlyft avser att strama åt huden genom att föra in helt absorberbara trådar och sedan “dra” upp huden. Detta skapar ett direkt synligt lyft och har även en vävnadsstärkande effekt.

Ett trådlyft, skapas genom att man använder en kirurgisk tråd med “taggar” sk hullingar. De benämns också “Cog” eller “barbs”. Denna tråd placeras i ett område där man vill skapa drag och repositionera vävnaden som med åren tenderar att dras neråt med gravitationen. Denna estetiska procedur syftar till att lyfta och forma ditt ansikts eller nu på senare tid även övriga delar av kroppen.

Denna procedur kan utföras på cirka 45- 60 minuter. Du kan återgå direkt till ditt arbete om du önskar. Trådlyft anses vara en låg riskprocedur med kort återhämtningstid, men biverkningar av rodnad, blåmärken och svullnad förekommer. Att hitta en legitimerad och kunnig behandlare är nyckeln till en säker och effektiv behandling.

 

Resultat syns efter behandling, men optimeras succsesivt under cirka 3-4 månader. Därefter håller effekten cirka 1-2år beroende på utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up´s” rekommenderas för att bibehålla den föryngrande effekten.

Avanzakliniken

Storgatan 43
30 243 Halmstad