Fettfrysning Halmstad

Fettruducering med kyla

Det finns många områden på kroppen som är svåra eller omöjliga att få bort med träning och hälsosam kost. Fettruducering med kyla – cryolipolysis- är en skonsam men samtidigt effektiv behandling för den som önskar bli av med lokala ”fettdepåer” på kroppen, utan att behöva ta till kirurgi.
Tack vare cryolipolysis teknologin (cryo betyder kyla och lipolys nedbrytning av fett) kan man nu frysa ned och avlägsna fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnader.

Behandlingen lämpar sig för partier på kroppen med överflödigt underhudsfett. Exempel på behandlingsområden: putmage, kärlekshandtag, ridbyxlår, bh-valk. Däremot är behandlingen inte utformad som en viktminskningsmetod.

Vilka resultat kan man förvänta sig?

Fettceller är extremt känsliga för kyla och genom att tillsätta kontrollerad kyla så extraheras energi från fettcellen och den dör. När fettcellerna dör startar en naturlig process i kroppen som gradvis reducerar fettlagrets tjocklek. Processen pågår i upp till 4 månader.

Resultatet för fettfrysning

Processen leder till en synbar och mätbar minskning på ca 20-25% fett på den del av kroppen som behandlats. Fettcellerna som behandlats är borta för gott.
En behandling tar en timme. Beroende på hur många områden du vill behandla vid samma tillfälle kan det ta längre tid. Oftast rekommenderas 2-3 behandlingar på samma område med 1-2 månaders mellanrum. Du och din behandlare sätter upp en plan tillsammans vid konsultationen.
Du bör vara fullt frisk och inte ha någon köldrelaterad diagnos, t ex. fingrar eller tår som vitnar eller blir blåaktiga vid kyla eller cirkulationsrubbningar eller ha några leversjukdomar.
Du ska inte vara gravid eller amma.

Behandlingstid: 60 min

Bedövning: Ingen

Läkningstid: 5-7 dagar

Återbesök: 4-6 veckor

Slutresultat: 2 månader

Pris: från 3500 kr

Avanzakliniken

Storgatan 43
30 243 Halmstad