LPG Celluliter endermologie

Hur funkar en LPG behandling?

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar cellulithud. Endermologie® skulpterar din kropp och ger ett synbart resultat såsom förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden. I behandlingen används en patenterad teknik som behandlar såväl bindväven i huden som underhudsfettet.

Två motoriserade rullar arbetar ihop med ett undertryck i en lufttät kammare och skapar en våg som viker upp/slätar ut huden. Vågen rullas framåt och bakåt av det motoriserade behandlingshuvudet , djup bindvävsmassage.

Under LPG behandlingen

Valet av behandlingsprogram anpassas efter varje enskild patient.
Under behandlingen öppnas blod- och lymfkärl upp i huden och underhudsfettet och cirkulationen kommer igång. Slaggprodukter och toxiner dräneras ut och försvinner och fettcellerna kommer i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. Fettcellerna blir mindre och fettdepåerna krymper. Ämnen i huden, som Collagen och Elastin, påverkas positivt vilket ger en mer smidig och fast hud.

En grundbehandling för celluliter är 14-20 behandlingar, som utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet kan därefter underhållas med en behandling per månad.

Endermologie® som kompletterade behandling före och efter kirurgi.

Många plastikkirurger världen över använder Endermologie® före och efter en fettsugning, s.k liposkulptur.
Det är mycket effektivt eftersom Endermologie® -behandlingen förbättrar cirkulationen i fettdepåerna före ingreppet samt dränerar ut vätska och minskar svullnad och smärta efter ingreppet. I ett senare skede kan metoden också användas för att minska eventuella ojämnheter som kan uppkomma i samband med fettsugning.

Fördelar med LPG behandling

Även före och efter annan kirurgi, som involverar huden och dess cirkulation, fungerar metoden på samma sätt med förbättrad cirkulation och dränering av vätska och blodansamlingar. Detta ger en minskad svullnad och smärta och också en snabbare återhämtning.

Endermologie® hjälper även mot andra åkommor.

Endermologie®-behandling är välgörande också vad gäller andra fysiska problem orsakade av olika cirkulationsstörningar, såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet, svullnader med mera. Även patienter med fibromyalgi och sclerodermi kan med fördel behandlas. Även brännskadepatienter och patienter med Dupuytrens kontraktur blir hjälpta, då ärren kan göras mjukare och mindre nedbundna.
På så sätt reduceras stramningar, vilket ger ökad rörlighet och minskad smärta.

Behandlingstid: 35 min

Bedövning: Ingen

Läkningstid: ingen

Återbesök: 2 ggr/v Kur 10 ggr

Slutresultat: 5-6 veckor

Pris: från 900 kr

Avanzakliniken

Storgatan 43
30 243 Halmstad