Läpparna i fokus

Med våra behandlingar kan vi återskapa fuktförlust, volymförlust och en minskad definition.
Våra läppar får utstå mycket hård belastning trots att dess hud är tunnare än andra platser.
Läpparna och området runt munnen spelar en stor roll när du behandlar ansiktet på Forma Vita.

Hjärtformade läppar – HeartLips™

En av våra populära produkter är hjärtformade läppar eller HeartLips™. En teknik som innefattar en böljande underläpp med mittfåra och tydliga amorbågar. En kombination av tekniker som ger en hjärtformad läpp. Ofta åtgår lite mer filler än vanligt vid denna behandling.

Din egen läpp

Den vanligaste behandlingen är att bara förstärka den formen som redan finns men att återställa volym och justera ev. ojämnheter.

Återfukta läpparna

Flera av våra fillers kan enbart återfukta torra läppar och ge en liten volymökning. Hör med oss vad som passar dig bäst.

Rökrynkor-Pussrynkor

Fina linjer ovanför munnen kan behandlas på flera sätt men det behövs nästan alltid en kombination av lite botulinumtoxin och fillers för bästa resultat.

Läppvolym

Den sista delen av behandlingen riktas mot volymförlust och här får du tillsammans med vår läkare diskutera förutsättningarna för hur du vill att dina läppar får det bästa utseendet.

Filtrum och amorbåge

Förutom läpparna har även linjerna ovanför en stor roll för hur utfyllnaden och läppen ansluter mot ansiktet. Om linjerna börjar försvinna kan läpparna bli lite ensamma och utseendemässigt blir det ingen harmoni.

Läpplinje

En definierad läpplinje ramar in och markerar läpparna. En del kan behöva markera läpplinjen som med tiden blir lite diffus. Med behandlingen förändras inte volymen speciellt mycket.

Avanzakliniken

Storgatan 43
30 243 Halmstad