Hur fungerar Venus Freeze?
Venus Freeze har en innovativ teknik [märkt “(MP) 2”] som genererar en synergi av radiofrekvens (RF)och magnetiska pulser för att tränga djupt in i huden och ökar därmed kollagen och elastin produktionen, vilket leder till fastare hud och färre rynkor. Mer specifikt levererar anordningen värme på det behandlade området, som passerar genom successiva hudlagren (utan att skada känslig hud) och höjningen av temperaturen hos vävnaderna och därmed bryter ner triglycerider av fettceller och frigör fettsyror från dem. Slutresultatet är bättre blodflöde och fastare hud.

Behandlingen:
En behandling för ansiktet varar i 25 minuter och för kroppen 40 minuter. Hela behandlingen är smärtfri och skonsam. Tack vare sin banbrytande teknik, kräver Venus Freeze ingen återhämtningstid, vilket gör det möjligt för kunden att återgå till sina aktiviteter direkt efter en behandling.

Resultat:
Resultat kan vanligtvis ses efter 3-5 behandlingen. En kur rekommenderas med 10 behandlingar. Det gäller både ansikte, hals och kropp. Resultaten är varaktiga i upp till 15-18 månader !
Ett underhåll under denna tid rekommenderas var 3:e månad med 1 behandling.

Behandlingstid: 35-45 min

Bedövning: Ingen

Läkningstid: ingen

Återbesök: 1 ggr/v Kur 10 ggr

Slutresultat: 10 veckor

Pris: från 950 kr

Avanzakliniken

Storgatan 43
30 243 Halmstad